studentbostader-upplandsvasby.se: Studentbostad i Upplands Väsby

Studentbostad i Upplands Väsby

Om Upplands Väsby Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen. konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

 

Upplands Väsby näringsliv I Upplands Väsby finns många företag. Många har hittat här eftersom det finns kort till Stockholm och det finns många kommunikationer i orten. Befolkningsutvecklingen visar att fler människor flyttar till staden, vilket innebär att fler arbetare söker jobb. Företag ser detta som en möjlighet och därmed flyttar till Upplands Väsby.

 

Upplands Väsby Geografi Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.

 

Värt att se i Upplands Väsby: – Gunnes gård – Väsby konsthall – Picchus café

Länkar om Upplands Väsby

Karta över Upplands Väsby Picchus café

Facebook-sida för Hyrsbostäder i Stockholm län

 

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.

Icon CO2 neutral website English transparent.png